Michael Dando

 

Eigenaar en artist bij Dando Tattoos

 

Michael Dando, geboren te Venlo in 1977, tekent en ontwerpt al sinds zijn 4de levensjaar en in november 2005 vond hij zijn draai in de tattoo-wereld. In maart 2007 voltooide hij zijn opleiding als tatoeëerder en werkte hij als freelance tattoo-artist. Begin januari 2008 begon hij als gast-tatoeëerder in Valkenburg waar hij op de zaterdag werkte. Na enkele jaren als freelancer te hebben gewerkt is hij zijn eigen zaak begonnen in Geleen. Mike: ‘Ik houd me niet vast aan een bepaalde stijl en ga altijd voor innovatie en vernieuwing. Natuurlijk kan ik wel aan de wensen voldoen om een bepaalde stijl te zetten, maar ik ben geen kopieermachine. Ik ben een kunstenaar. Dit zorgt voor verbetering, groei en perfectionisme. Niet alleen voor de klant, maar ook voor mij. Het voedt de vlam van de passie om te willen creëren. ’Als je nog twijfels hebt over je ontwerp of de plaats waar je jouw tattoo wilt hebben, kom dan gewoon naar de studio in Geleen. Ik zal je helpen met het maken of tekenen van je ontwerp en je meer inzicht geven over de esthetische waarde en de plaatsing op het lichaam.’

Diana Dando

 

Part-time aanwezig als vrijwilliger om het vak van shopmanager onder de knie te krijgen.

 

Ondersteunende functie op de locatie.

Geboren te Geleen op 31-08-1979 Gestudeerd voor secretarieel en administratief medewerkster. Telefoniste en complaint management.

Receptioniste bij verscheidene bedrijven geweest.

Na een aantal jaren fulltime huismoeder te zijn geweest heeft ze haar draai binnen Dando Tattoos als assistent shopmanager gevonden.

Werkt 24 uur part-time in onze shop.

 

 

 

Dennis Zeestraten

 

Freelance-artiest 

 

Ondersteunende zelfstandige functie op de locatie als freelancer

Geboren te Kerkrade op 27-04-1987

Sinds 5 jaar fulltime allround tattoo-artiest en heeft een leerproces van nog eens 2 jaar achter de rug.

Specialisatie in traditional of oldschool stijlen.

Zal steeds vaker op vraag aanwezig zijn om t team te versterken.